vægmalerier

Thomas Neumann tlf. 40508141 kontakt

Vægmalerier

Malerier direkte på væg og facade eller malet på lærred, og klæbet op.

Seneste projekter.

Stacy diner. Køge marina

Projekt afsluttet 15 marts 2018. Restaurant åbner i Påsken

Der er malet 2 stk. store malerier, som efterfølgende er limet op på væggene i restauranten.

Tema er en diner, så motiverne gav sig selv. De er malet i vintage style, gråtoner og jordfarve, samt afdæmpede farver. Motiv og farve valg er udarbejdet i samarbejde med kunden. Lay-out og tilpasning af motiv til format, er lavet af Thomas Neumann.

De måler 2 meter i højden, og er 8 og 10 meter lange.

Wall art gallery, ledet af Thomas Neumann, har lavet malerier på vægge og lærred fra 1994, til firmaer og restauranter mv.

Vodka billboard. Airbrush direkte på væggen. HH frederiksberg

UV aktivt maleri. flourserende farver på lærred. Disco Herning

Priser fra kr. 3500,- (incl. moms)

For vægmalerier på f.eks endevæg

Vintage style - American diner malerier, billboards og backdrops

The D Diner Valby. Olie maleri på lærred. 160 x 500 cm

The D diner, Burger King, Red&yellow, City rock cafe i det gl. scale, er bare nogle af de steder hvor wall arts gallerys malerier er brugt på væggene. Burgers og Coca cola går hånd i hånd med disse fritskårne, afgransede eller hele vægmalerier, af gl. biler og 50'er stil. Wall art gallery har udført talrige opgaver for Coca cola og samarbejdspartnere siden midt 90'erne. Ofte tages udgangspunkt i nogle af de fremrágende illustration af bla. Haddon Sundblom fra 1940 - 1960. Skaberen af Santa Claus. Eller andre af de dygtige tegnere Coca cola hyrede dengang.

Andre gange arbejdes der ud fra egne kompositioner og kunders ønsker. Er man til det, er der ofte et bestemt bil mærke, man gerne vil have i maleriet.

Et par eksempler på reproduktion af vintage coke ads som vægmalerier, lavet efter de gamle akvareler. De store vægmalerier laves efter ganske små originaler. De store træk kan overføres til lærred eller væg, og her efter er det med fri hånd. De viste her, er begge udfært på lærred og her efter limet på væggen. Henholdsvis Monarch Ejer bavnehøj og Slagelse.

Vintage malerier

fra midt 90'erne til nu

Skal det være direkte på væg

eller på lærred ?

Nogle projekter vil være bedst løst, ved at male direkte på væggen. Fordelene ved at udføre maleriet på et kanvas, og der efter lime det op, er dog mange.

Truck mural. Crazy Daisy Herning 2012. Udført direkte på væggen, bla. på grund af den ønskede Trompe L oeil effekt

Når maleriet udføres i atelie på lærred, slipper man for alt hvad et job på stedet indebære. Støv, snavs og påstyr, samt ikke mindst udgiften til transport og logi mm.

 

I de fleste tilfælde er ligeledes en fordel, at maleriet kan monteres i løbet af et par timer. Frem for at der skal bruges dage, på stedet.

 

De optimale forhold i atelie, spare også tid, hvilket betyder lavere kostpris. Der skal heller ikke tages hensyn til evt. tørretid på samme måde. Oliefarver kan anvendes, uden risiko for skader under tørring.

 

Kanvas giver den stor fordel, at man kan tage maleriet ned igen. Tage det med sig, når man vælger at skifte bolig. Afhængigt af den lim der anvendes, kan dette med forsiktighed lade sig gøre, grundet lærredes store riv styrke.

Olie på lærred til græsk restaurent. 120 x160 cm 2002

Selve opklæbning af maleriet, er ikke så vanskelig en opgave. Jeg gør det gerne, men man kan også selv, eller ved hjælp af lokal malersvend. Derved spares store udgifter, på transport og køretid, afhængigt af geografien.

Malerier på lærred, kan udføres i format 210 x 800 cm i et stykke.

Længere malerier, opdeles i flere stykker. Højden er begrænset af bredden, på en standard rulle lærred. disse kan fås bredere, men er temmeligt kostbare.

 

I de fleste tilfælde, er 210 cm nok til at være inde for synsfeltet, og man har sjælden brug for mere, med mindre væggen er helt fri for møbler.

 

Her vil det også være en mulighed, at kompinere en større udsmykning med wall arts - Enkelt stående motiver, fritskåret og limet op i en større sammenhæng med f.eks deko på væggen.

Frit skåret olie maleri. Burger king. Vesterbro gade

Odense Zoo. Girafbur 2011. 6 meter højt mural.

Jamen er det ikke frygteligt dyrt..

"Easy my dear, just go ahead. - Inquiries are free"

Helvægsmalerier fra kr. 3500,-

Eller vælg et ready-made som vist her over

The Bride ca. 140 x 130 cm. fra Wall-art kr. 1500,-

Endnu større maleri klar til montage se her

Taler vi om helvægsmalerier og større udsmykninger, kan der ofte løbe mange timer på. Projekter for større firmaer, stiller ofte krav til opgaven, der kan betyde tidskrævende projektering, skitse arbejde og research.

 

Anderledes kan det dog være ved private kunder, hvor arbejdsgangen kan gøres mere simpel. Evt. kan et af de færdigt lavede wall arts danne bund for projektet, og så er man godt igang.

 

Det er ikke muligt, at sætte en fast pris på en bestemt størrelse maleri. komplexiteten af motivet er ofte mere afgørende end størrelsen.

Som udgangspunkt kan en endevæg males fra 3500,- Men bedst er det at sende foto af væggen, samt beskrivelse eller billede reference af motiv. Derved kan der gives tilbud.

 

Man er naturligvis også velkommen til at ringe og spørge. Find kontakt info nederst på siden.

Starbucks. Københavns hovedbanegård. 2014

Motiv efter udleveret grafisk materiale.

Galleri. Store malerier fra tidlige 90'er til idag :

Tlf. 40 50 81 41 Email: Kontakt

WallArtGallery. Copyright © All Rights Reserved

Alle priser på siden er inclusiv moms, af hensyn til privat kunder.

Virksomheder bør være opmærksomme, at momsen på kunstværker kan være reduceret.

Jævnfør Momsloven § 30, stk. 3, jf. § 69, stk. 4.